Student Support

print

Studio


De Studio is een samenwerking van Canon en Avans Hogeschool. Studenten en medewerkers kunnen hier terecht voor print- en drukwerk, promo-artikelen en communicatiemiddelen.

Heb je standaard printopdrachten, zoals boekjes, rapporten of een ingebonden scriptie? Of wil je grootformaat afdrukken? Ga dan naar de webshop van de Studio en bestel je opdracht eenvoudig en snel. Ook vanuit thuis. Reken af met iDeal en haal je bestelling op in de Studio. Je krijgt een bericht wanneer het voor je klaarligt. 

Ook voor verbeeldingskracht kun je bij de Studio terecht. De Studio verzorgt ook fotografie, video, animatie, of virtual en augmented reality. Avans kiest voor digitaal. 

Laatst bijgewerkt op 19 augustus 2019.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden

Nieuws
Agenda