Studentinfo

print

Studio


De Studio is een samenwerking van Canon en Avans Hogeschool. Studenten en medewerkers kunnen hier terecht voor print- en drukwerk, promo-artikelen en communicatiemiddelen.

Heb je standaard printopdrachten, zoals boekjes, rapporten of een ingebonden scriptie? Of wil je grootformaat afdrukken? Ga dan naar de webshop van de Studio en bestel je opdracht eenvoudig en snel. Ook vanuit thuis. Reken af met iDeal en haal je bestelling op in de Studio. Je krijgt een bericht wanneer het voor je klaarligt. 

Ook voor verbeeldingskracht kun je bij de Studio terecht. De Studio verzorgt ook fotografie, video, animatie, of virtual en augmented reality. Avans kiest voor digitaal. 

Laatst bijgewerkt op 19 augustus 2019.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda