Studentinfo

Studio


Vakantiesluiting Studio voor studenten

De printshops aan de Hogeschoollaan in Breda en de Onderwijsboulevard in Den Bosch zijn van 22 juli tot 19 augustus gesloten. Studenten kunnen wel 24/7 hun printwerk online bestellen in de webshop (en ophalen bij de recepties in Breda en Den Bosch). Met de campagne ‘Lekker makkelijk’ wijzen wij de studenten op het gemak van online bestellen, altijd en overal.

 

De Studio is een samenwerking van Canon en Avans Hogeschool. Studenten en medewerkers kunnen hier terecht voor print- en drukwerk, promo-artikelen en communicatiemiddelen.

Heb je standaard printopdrachten, zoals boekjes, rapporten of een ingebonden scriptie? Of wil je grootformaat afdrukken? Ga dan naar de webshop van de Studio en bestel je opdracht eenvoudig en snel. Ook vanuit thuis. Reken af met iDeal en haal je bestelling op in de Studio. Je krijgt een bericht wanneer het voor je klaarligt. 

Ook voor verbeeldingskracht kun je bij de Studio terecht. De Studio verzorgt ook fotografie, video, animatie, of virtual en augmented reality. Avans kiest voor digitaal. 

Laatst bijgewerkt op 4 juli 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Nieuws
Agenda