Cultural awareness

In de communicatie tussen personen met verschillende culturele achtergronden ontstaan vaak misverstanden. Dat komt doordat ze elkaars cultuur en de bijbehorende gebruiken op het vlak van communicatie niet begrijpen. Volg deze workshop en je zult zien dat je veel makkelijker communiceert met mensen uit andere culturen.

Toelatingseisen

Deze workshop wordt gegeven op beginnersniveau en is voor alle studenten toegankelijk. We inspireren je om jouw interculturele competenties verder te ontwikkelen zodra je in het buitenland bent. De voertaal van de workshop is Engels.

Meer informatie over deze workshop en aanmelden

Laatst bijgewerkt op 27 augustus 2018.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.