Studentinfo

print

Voorlichtingsbijeenkomsten over studie of stage in het buitenland

Als je naar het buitenland wilt tijdens je studie, vind je al veel informatie op Studentinfo. Maar mogelijk wil je liever oriënteren tijdens een bijeenkomst. Of je weet dat je gaat, en hebt gedetailleerde info nodig.

Dan kun je terecht bij een van de bijeenkomsten die het International Office organiseert. In Breda en in Den Bosch. Je kunt kiezen uit een information fair of een pre-departure meeting.

Student information fair

De student information fair is een algemene informatiemarkt. Een handig event voor jou als je overweegt om tijdens je Avansstudie naar het buitenland te gaan. Na de presentatie ga je informatie halen bij verschillende ‘tafels’ en kun je vragen stellen aan studenten die net uit het buitenland terug zijn.

De student information fair vindt plaats in januari. Je kunt deze markt bezoeken in Breda of in Den Bosch. Kijk in de Studentinfo-agenda voor de eerstvolgende editie.

Pre-departure sessions

Weet je al dat je vertrekt voor studie of stage? Kom dan naar de pre-departure sessions. Daar ontvang je uitgebreide, praktische info over alles wat je wilt en moet weten. Rondom beurzen, calamiteiten, verzekeringen en nog veel meer. Hier heb je de kans om de vragen te stellen voor jouw specifieke situatie.

De pre-departure sessions vinden plaats in april en november. Wil in september vertrekken, ga dan naar de sessies in april. Ga naar de sessies in november als je wilt vertrekken in februari. Je kunt deze bijeenkomsten bezoeken in Breda of in Den Bosch. Kijk in de Studentinfo-agenda voor de eerstvolgende editie.

Laatst bijgewerkt op 16 mei 2019.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda