Studentinfo

Voorlichtingsbijeenkomsten over studie of stage in het buitenland

Als je naar het buitenland wilt tijdens je studie, vind je al veel informatie op Studentinfo. Maar mogelijk wil je liever oriënteren tijdens een bijeenkomst. Of je weet dat je gaat, en hebt gedetailleerde info nodig.

Dan kun je terecht bij een van de bijeenkomsten die het International Office organiseert. In Breda en in Den Bosch. Je kunt kiezen uit een information fair of een pre-departure meeting.

Information fair

De information fair is een algemene informatiemarkt. Een handig event voor jou als je je oriënteert op een buitenlandavontuur. Na de presentatie weet je precies hoe je aan de slag kunt. En je vragen kun je stellen aan studenten die net uit het buitenland terug zijn.

De information fair vindt plaats in januari. Je kunt deze markt bezoeken in Breda of in Den Bosch. Kijk in de Studentinfo-agenda voor de eerstvolgende editie.

Pre-departure meeting

Weet je al dat je vertrekt voor studie of stage? Kom dan naar de pre-departure meeting. Daar ontvang je praktische info over alles wat je moet weten. Rondom beurzen, calamiteiten, je visumaanvraag en nog veel meer. Hier heb je de kans om de vragen te stellen voor jouw specifieke situatie.

De pre-departure meetings vinden plaats in april en november. Je kunt deze bijeenkomsten bezoeken in Breda of in Den Bosch. Kijk in de Studentinfo-agenda voor de eerstvolgende editie.

Laatst bijgewerkt op 7 februari 2019.
Relevant/Gekoppeld
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019

Laat je horen. Wij luisteren

Lees meer

Nieuws
Agenda