Studie en stage in het buitenland

Je wilt studeren of stage lopen in het buitenland. Dan moet je eerst toestemming krijgen van je opleiding en weten welke mogelijkheden er zijn. De buitenlandcoördinator van je opleiding of academie kan je hier meer over vertellen.

Op deze pagina vind je informatie over beurzen die je kunt aanvragen, projecten waaraan je kunt deelnemen en praktische informatie die voor jou van belang is.

International Office

Het International Office van Avans is er voor advies en ondersteuning. Je bereikt ons via de Studenten Informatie Balie of de onderstaande kanalen:
internationaloffice@avans.nl
facebook.com/avansinternational

Beurzen

Erasmus+ beurs
VSBfonds-beurs
Overige beurzen

Partnerinstellingen

Overzicht partnerinstellingen in het buitenland

Studie en stage in Zuid-Afrika

Stagecontract
OV-vergoeding buitenland
Visa en vergunningen
Verzekeringen
Huisvesting
Calamiteiten

Laatst bijgewerkt op 5 november 2018.
Relevant/Gekoppeld

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod