Student Support

print

Bestuurlijk actief

Vrienden maken, een netwerk opbouwen, vaardigheden trainen en je cv verrijken met praktijkervaring: voordelen die je hebt door actief te zijn in het bestuur van een studie- of studentenvereniging, een commissie binnen het onderwijs of de medezeggenschap.

Als actief bestuurslid vervul je diverse taken, zoals sponsorwerving, de kascommissie, tekstredactie en congressen, bedrijfsbezoeken of reizen naar het buitenland organiseren. Maar het is natuurlijk niet alleen maar hard werken: feesten, borrels, gala's, sportwedstrijden en walking dinners staan ook regelmatig op de agenda.

Wanneer je actief bent in een bestuur, kun je aanspraak maken op een bestuursbeurs. Een bestuursbeurs bestaat uit een vast bedrag per maand. Gedurende je inschrijving ontvang je maximaal 10 maanden een bestuursbeurs.

Laatst bijgewerkt op 23 juli 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Nieuws
Agenda