Studentinfo

print

Bestuurlijk actief

Vrienden maken, een netwerk opbouwen, vaardigheden trainen en je cv verrijken met praktijkervaring: voordelen die je hebt door actief te zijn in het bestuur van een studie- of studentenvereniging, een commissie binnen het onderwijs of de medezeggenschap.

Als actief bestuurslid vervul je diverse taken, zoals sponsorwerving, de kascommissie, tekstredactie en congressen, bedrijfsbezoeken of reizen naar het buitenland organiseren. Maar het is natuurlijk niet alleen maar hard werken: feesten, borrels, gala's, sportwedstrijden en walking dinners staan ook regelmatig op de agenda.

Wanneer je actief bent in een bestuur, kun je aanspraak maken op een bestuursbeurs. Een bestuursbeurs bestaat uit een vast bedrag per maand. Gedurende je inschrijving ontvang je maximaal 10 maanden een bestuursbeurs.

Laatst bijgewerkt op 23 juli 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda