Studentinfo

print

Studiebegeleider/Studieadviseur

Je hebt een vraag over of een probleem met je studie. Dan kun je terecht bij de studieadviseur of studiebegeleider van je opleiding.

De studieadviseur of studiebegeleider van jouw opleiding is de deskundige op het gebied van deze studie en eventuele problemen zoals vertraging, planning, examenregelingen of groepsindeling.

Mentor, tutor, coach en docent
Als eerstejaarsstudent heb je een mentor, tutor of coach aan wie je vragen en problemen voor kunt leggen. Zo heb je altijd een eerste aanspreekpunt. Natuurlijk kun je ook bij veel docenten terecht. 


Laatst bijgewerkt op 19 september 2013.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda