Student Support

print

Studiebegeleider/Studieadviseur

Je hebt een vraag over of een probleem met je studie. Dan kun je terecht bij de studieadviseur of studiebegeleider van je opleiding.

De studieadviseur of studiebegeleider van jouw opleiding is de deskundige op het gebied van deze studie en eventuele problemen zoals vertraging, planning, examenregelingen of groepsindeling.

Mentor, tutor, coach en docent
Als eerstejaarsstudent heb je een mentor, tutor of coach aan wie je vragen en problemen voor kunt leggen. Zo heb je altijd een eerste aanspreekpunt. Natuurlijk kun je ook bij veel docenten terecht. 


Laatst bijgewerkt op 19 september 2013.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden

Nieuws
Agenda