Studentinfo

print

Studentendecanen

25 augustus 2017

Je loopt tijdens je studie tegen problemen aan die je studievoortgang in gevaar brengen. Maak dan een afspraak bij de studentendecaan. Deze gaat samen met jou aan de slag zodat de problemen je studievoortgang zo min mogelijk belemmeren.

Een afspraak maak je bij de Studenten Informatie Balie. Voor de locaties Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg kun je bellen naar: 088 - 525 75 50. De Studenten Informatie Balie is op werkdagen te bereiken tussen 9:00 uur en 16:30 uur.

Trek op tijd aan de bel, want het kost de studentendecaan vaak tijd om bepaalde regelingen te treffen. Op tijd een afspraak maken met een decaan is soms zelfs een voorwaarde om later in je studie een beroep te kunnen doen op bepaalde faciliteiten, zoals financiële ondersteuning.

Onderwerpen die je met een studentendecaan bespreekt

Rol decanen 
Een studentendecaan heeft een andere rol dan de decaan op je middelbare school, die je vooral hielp bij de keuze van je vervolgstudie. De studentendecanen van Avans Hogeschool zijn er om ervoor te zorgen dat je je studie met een goed resultaat en met zo weinig mogelijk vertraging kunt afronden.

Onafhankelijk
Binnen de hogeschool hebben de studentendecanen een onafhankelijke positie. Ze hoeven geen verantwoording af te leggen aan de academie, waardoor ze echt jouw belangen kunnen behartigen. De gesprekken zijn bovendien allemaal vertrouwelijk. De studentendecanen werken volgens de Gedragscode studentendecanen.

Iedere studentendecaan bedient een of meer vaste academies. Dit heeft voor jou als voordeel dat ze op de hoogte zijn van de gang van zaken binnen jouw opleiding.

Trainingen en workshops
Het studentendecanaat biedt in samenwerking met Avans Flow trainingen en workshops aan, waaronder:

Kijk voor het complete aanbod op Avans Flow.

Laatst bijgewerkt op 22 februari 2021.
Relevant/Gekoppeld
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda