Studentinfo

print

Ontwikkel, verrijk en groei met Avans Extra

6 november 2018

Jij wilt alles uit je studie halen. Meer dan wat het onderwijsprogramma van jouw opleiding je biedt. Je wilt uitgedaagd worden. Brede vaardigheden opdoen. En je wilt jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen. Dat kan met de activiteiten van Avans Extra.

Portaal

Avans Extra is het portaal naar alle extra’s van Avans Hogeschool. Extra’s die jou helpen om meerdere talenten in te zetten. Niet alleen die ene die je toevallig nodig hebt voor je opleiding. Je kiest de dingen die jij graag wilt leren. Gewoon, omdat je daar zin in hebt, omdat je ze leuk vindt of omdat ze je helpen je breder te ontwikkelen.

De activiteiten van Avans Extra worden aangeboden door 6 partners. Chance verzorgt honoursprogramma’s. Flow helpt je met je persoonlijke ontwikkeling. GreenOffice daagt je uit om op een innovatieve en inspirerende manier bij te dragen aan duurzaamheid. Het Centre of Expertise Biobased Economy biedt MOOC’s aan, die ook interessant zijn voor studenten zonder technische achtergrond. Het Avans Ondernemerscentrum (AOC) helpt de ondernemende student en biedt alle studenten de kans om unieke praktijkervaring op te doen. Bij Ucademy volg je colleges over algemene vaardigheden die je iedere dag kunt inzetten.

Multidisciplinair

Niet alleen het aanbod is gevarieerd, ook de deelnemers zijn heel divers. Bij de activiteiten van Avans Extra krijg je de kans om samen te werken met studenten van andere opleidingen. Van andere domeinen zelfs. Zo leer je multidisciplinair te werken.

Meer informatie

Meer informatie en het volledige aanbod vind je op extra.avans.nl. Weet je zelf niet zo goed welke activiteit van Avans Extra bij je past? Vraag je studieloopbaanbegeleider om hulp. Hij of zij kan je hierover adviseren.

Laatst bijgewerkt op 6 november 2018.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda