Student Support

print

Ontwikkel, verrijk en groei met Avans Extra

6 november 2018

Jij wilt alles uit je studie halen. Meer dan wat het onderwijsprogramma van jouw opleiding je biedt. Je wilt uitgedaagd worden. Brede vaardigheden opdoen. En je wilt jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen. Dat kan met de activiteiten van Avans Extra.

Portaal

Avans Extra is het portaal naar alle extra’s van Avans Hogeschool. Extra’s die jou helpen om meerdere talenten in te zetten. Niet alleen die ene die je toevallig nodig hebt voor je opleiding. Je kiest de dingen die jij graag wilt leren. Gewoon, omdat je daar zin in hebt, omdat je ze leuk vindt of omdat ze je helpen je breder te ontwikkelen naast je studie.

Elk blok staan er weer nieuwe workshops, trainingen, lezingen en events klaar. Het brede en gevarieerde aanbod extra-curriculaire activiteiten is gratis en concentreert zich rond de thema's persoonlijke ontwikkeling, maatschappij, duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie.

Laat je dan inspireren door de mogelijkheden. Ook de activiteiten van GreenOffice, voor en door studenten die willen werken aan een duurzamer Avans, vallen onder het aanbod.

Multidisciplinair

Niet alleen het aanbod is gevarieerd, ook de deelnemers zijn heel divers. Bij de activiteiten van Avans Extra krijg je de kans om samen te werken met studenten van andere opleidingen. Van andere domeinen zelfs. Zo leer je multidisciplinair te werken.

Meer informatie

Meer informatie en het volledige aanbod vind je op extra.avans.nl. Weet je zelf niet zo goed welke activiteit van Avans Extra bij je past? Vraag je studieloopbaanbegeleider om hulp. Hij of zij kan je hierover adviseren.

Laatst bijgewerkt op 12 april 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden

Nieuws
Agenda