Studentinfo

print

Ontwikkel, verrijk en groei met Avans Extra

6 november 2018

Jij wilt alles uit je studie halen. Meer dan wat het onderwijsprogramma van jouw opleiding je biedt. Je wilt uitgedaagd worden. Brede vaardigheden opdoen. En je wilt jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen. Dat kan met de activiteiten van Avans Extra.

Portaal

Avans Extra is het portaal naar alle extra’s van Avans Hogeschool. Extra’s die jou helpen om meerdere talenten in te zetten. Niet alleen die ene die je toevallig nodig hebt voor je opleiding. Je kiest de dingen die jij graag wilt leren. Gewoon, omdat je daar zin in hebt, omdat je ze leuk vindt of omdat ze je helpen je breder te ontwikkelen naast je studie.

Elk blok staan er weer nieuwe workshops, trainingen, lezingen en events klaar. Het brede en gevarieerde aanbod extra-curriculaire activiteiten is gratis en concentreert zich rond de thema's persoonlijke ontwikkeling, maatschappij, duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie.

Laat je dan inspireren door de mogelijkheden. Ook de activiteiten van GreenOffice, voor en door studenten die willen werken aan een duurzamer Avans, vallen onder het aanbod.

Multidisciplinair

Niet alleen het aanbod is gevarieerd, ook de deelnemers zijn heel divers. Bij de activiteiten van Avans Extra krijg je de kans om samen te werken met studenten van andere opleidingen. Van andere domeinen zelfs. Zo leer je multidisciplinair te werken.

Meer informatie

Meer informatie en het volledige aanbod vind je op extra.avans.nl. Weet je zelf niet zo goed welke activiteit van Avans Extra bij je past? Vraag je studieloopbaanbegeleider om hulp. Hij of zij kan je hierover adviseren.

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda