Student Support

Veiligheid voor studenten en medewerkers

Hieronder vind je de flyer Veiligheid studenten en medewerkers. De flyer vertelt je wat je moet doen als je een onveilige sitatie tegenkomt binnen Avans.

Veiligheid studenten en medewerkers

Soort
pdf
Publicatiedatum
24 jul 2014
Laatst bijgewerkt op 24 juli 2014.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact