Student Support

print

Huisregels Avans Hogeschool

 

Avans Hogeschool streeft naar topkwaliteit, veiligheid en geborgenheid en biedt daarvoor allerlei diensten en middelen. In de huisregels van Avans lees je hoe je optimaal gebruikmaakt van deze voorzieningen en wat Avans verwacht van jou.

Deze huisregels gelden voor alle studenten, medewerkers, bezoekers en alle andere partijen die gebruikmaken van de voorzieningen van Avans. 

Huisregels Avans Hogeschool

Soort
pdf
Publicatiedatum
22 mrt 2022

House rules Avans

Soort
pdf
Publicatiedatum
17 jun 2022

Relevante links:

Laatst bijgewerkt op 3 oktober 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden

Nieuws
Agenda