Student Support

Onderwijs- en Examenregelingen voltijd masters 2020-2021

Op deze pagina vind je alle OER'en van de voltijd masters voor studiejaar 2020-2021. OER'en voor de voltijd bachelors vind je op de pagina OER'en voltijd bachelors 2020-2021. OER'en voor de voltijd Ad's vind je op de pagina OER'en voltijd Ad's 2020-2021.

Animation (English)

Soort
pdf
Publicatiedatum
01 sep 2020

Fine Art and Design (English)

Soort
pdf
Publicatiedatum
01 sep 2020
Laatst bijgewerkt op 1 september 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact