Student Support

Onderwijs- en Examenregelingen duaal bachelors en Ad's 2020-2021

6 juli 2020

Op deze pagina vind je alle OER'en van de duale bachelors en Associate degrees (Ad's) voor studiejaar 2020-2021. OER'en voor de voltijd bachelors vind je op de pagina OER'en voltijd bachelors 2020-2021. OER'en voor de voltijd Ad's vind je op de pagina OER'en voltijd Ad's 2020-2021. OER'en van de deeltijd bachelors en Ad's vind je op de pagina OER'en deeltijd bachelors en Ad's 2020-2021.

Accountancy

03 mrt 2021

Let op. Deze OER is van toepassing op zowel de voltijd als de duale bachelor Accountancy.

Bouwkunde (Flexibilisering)

08 mrt 2021

Bouwtechnische Bedrijfskunde

31 aug 2020

Let op. Deze OER is van toepassing op zowel de voltijd als de duale bachelor Bouwtechnische Bedrijfskunde.

Civiele Techniek (Flexibilisering)

08 mrt 2021

Elektrotechniek

03 mrt 2021

Let op. Deze OER is van toepassing op zowel de voltijd als de duale bachelor Elektrotechniek.

HBO Verpleegkunde

03 mrt 2021

Let op. Deze OER is van toepassing op zowel de voltijd, deeltijd en de duale bachelor HBO Verpleegkunde.

Ondernemerschap & Retail Management (bachelor en Ad)

03 mrt 2021

Let op. Deze OER is van toepassing op zowel de voltijd als de duale bachelor en Associate degree Ondernemerschap & Retail Management.

Werktuigbouwkunde

03 mrt 2021

Let op. Deze OER is van toepassing op zowel de voltijd als de duale bachelor Werktuigbouwkunde.

Laatst bijgewerkt op 9 april 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact