Studentinfo

Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten

Ben jij bestuurlijk actief naast je opleiding, bekijk dan onderstaande Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten. Bijvoorbeeld als je werk verricht voor het onderwijs, de medezeggenschap of een studie- of studentenvereniging. In deze regeling vind je onder meer terug wanneer je precies in aanmerking komt voor een beurs, hoe je een aanvraag indient en hoe je uitbetaald krijgt.

Bestuursbeurs

Je kunt een bestuursbeurs aanvragen als je werk verzet voor een studie- of studentenvereniging. Na toekenning van de bestuursbeurs moet je daarvoor verantwoording afleggen in de vorm van een jaarverslag. Dit jaarverslag moet uiterlijk 1 juli 2020 worden ingediend. In het jaarverslag moet het bestuur aangeven welke doelstellingen zijn bereikt, criteria hiervoor vind je in de toelichting aanvraag bestuursbeurs. De verantwoording is onder meer relevant voor de beoordeling van de aanvragen voor volgende studiejaren, zie artikel 6 van de Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten.

Hoe dien je een aanvraag in

Een aanvraag dien je in via dit formulier. Lees voor je een aanvraag indient de Kaderregeling en onderstaande toelichting bij de aanvraag van een bestuursbeurs. Zorg dat je de complete aanvraag uiterlijk 10 november 2019 indient.

Vragen?

Voor vragen over deze procedure stuur je een mail naar bestuursbeurzen@avans.nl.

LET OP:

Eerder dit jaar ben je op deze pagina geïnformeerd over de aanstaande vernieuwing van de Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten. De aanstaande vernieuwing van de kaderregeling zal NIET van toepassing zijn op de aanvragen voor een bestuursbeurs voor dit studiejaar 2019-2020. Dit betekent dat de aanvragen voor een bestuursbeurs voor dit studiejaar in behandeling worden genomen conform de huidige Kaderregeling.

Toelichting aanvraag bestuursbeurs

Soort
pdf
Publicatiedatum
04 jun 2019

Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten

Soort
pdf
Publicatiedatum
29 okt 2018
Laatst bijgewerkt op 22 oktober 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Lees meer

Nieuws
Agenda