Studentinfo

print

Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten

LET OP:

Eerder dit jaar ben je op deze pagina geïnformeerd over de vernieuwing van de Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten. Op 2 juni 2020 heeft het College van Bestuur de nieuwe Kaderregeling vastgesteld. Dit betekent dat de aanvragen voor een bestuursbeurs vanaf studiejaar 2020-2021 in behandeling worden genomen conform de nieuwe Kaderregeling.

Bestuurlijk actief

Ben jij bestuurlijk actief naast je opleiding, bekijk dan onderstaande Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten. Bijvoorbeeld als je werk verricht voor het onderwijs, de medezeggenschap of een studie- of studentenvereniging. In deze regeling vind je onder meer terug wanneer je precies in aanmerking komt voor een beurs, hoe je een aanvraag indient en hoe je uitbetaald krijgt.

Bestuursbeurs

Je kunt een bestuursbeurs aanvragen als je werk verzet voor een studie- of studentenvereniging. Na toekenning van de bestuursbeurs moet je daarvoor verantwoording afleggen in de vorm van een jaarverslag. Dit jaarverslag moet uiterlijk worden ingediend op 1 juli van het studiejaar waarin je de bestuursbeurs hebt aangevraagd en toegekend hebt gekregen. In het jaarverslag moet het bestuur aangeven welke doelstellingen zijn bereikt, criteria hiervoor vind je in de toelichting aanvraag bestuursbeurs. De verantwoording is onder meer relevant voor de beoordeling van de aanvragen voor volgende studiejaren.

Hoe dien je een aanvraag in

Een aanvraag dien je in via dit formulier. Lees voor je een aanvraag indient de Kaderregeling en onderstaande toelichting bij de aanvraag van een bestuursbeurs. Zorg dat je de complete aanvraag uiterlijk 1 oktober 2020 indient.

Vragen?

Voor vragen over deze procedure stuur je een mail naar bestuursbeurzen@avans.nl.

Toelichting aanvraag bestuursbeurs studiejaar 2019-2020

Soort
pdf
Publicatiedatum
04 jun 2019

Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten studiejaar 2019-2020

Soort
pdf
Publicatiedatum
29 okt 2018

Kaderregeling bestuurlijk actieve studenten studiejaar 2020-2021

Soort
pdf
Publicatiedatum
10 jun 2020
Laatst bijgewerkt op 10 juni 2020.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Avans Live

Q&A over de invloed van de coronacrisis op je werk of studie

Bekijk Avans Live

Nieuws
Agenda