Student Support

Stel je kandidaat voor de verkiezingen Academieraad

8 september 2022 door @avans

Avans is in beweging. Op weg naar Ambitie 2025 hebben we 11 nieuwe academies gevormd. Tijd om voor deze academies ook nieuwe academieraden te kiezen. Op 11 en 12 oktober houdt Avans verkiezingen.

Denk, praat en beslis mee

Dit is je kans om lid te worden van de academieraad. Als lid vertegenwoordig je de belangen van medestudenten en collega’s. Stel jezelf kandidaat en verzamel voor 14 september minimaal 15 handtekeningen van medestudenten of collega’s. Leer en ontwikkel jezelf verder in een veilige omgeving en maak het verschil. Meer informatie over kandidaat stellen en de verkiezingen lees je op de verkiezingspagina

Laatst bijgewerkt op 8 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden