Student Support

Start eerste toetstijd vervroegd naar 9 uur

22 september 2022

Met ingang van de komende toetsperiode, 17 oktober tot en met 4 november 2022, zal de eerste toets voortaan starten om 9 uur. Dit was eerder half 10.

Deze vervroeging geeft de mogelijkheid om de tijd tussen de toetsen te verlengen van 30 naar 40 minuten. Vooral studenten met de voorziening 25 procent extra tijd, hebben hier profijt van, omdat hun wisseltijd tussen 2 toetsen daarmee vergroot wordt van 5 naar 15 minuten.

Laatst bijgewerkt op 22 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden