Student Support

Kom naar de online minormarkt

14 september 2022 door Student Support

Start je in februari met een minor en wil je weten over de aangeboden minoren, bezoek dan de online minormarkt van Avans Hogeschool.

De markt vindt plaats op dinsdag 4 oktober van 15:00 – 19:00 uur. Er zijn 8 sessies van 20 minuten waarbij alle minoren die Avans aanbied aan bod komen. Aan jou dus de keuze hoeveel en welke minoren je bezoekt.

Meer info en aanmelden

Meld je aan voor de minormarkt en lees meer over het programma. De online markt is bedoeld voor studenten van Avans en van andere hogescholen.

Laatst bijgewerkt op 14 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden