Student Support

Deelraadsverkiezingen: bekijk de kandidaten en uitslag

21 september 2022 door Student Support

Op 11 en 12 oktober houdt Avans verkiezingen voor een aantal academieraden. De kandidatenlijsten van deze raden zijn sinds vandaag bekend.

Voor de overige academies is de uitslag al bekend. Ga naar de kandidatenpagina en bekijk de kandidaten en uitslag bij jouw academie!

Laatst bijgewerkt op 21 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden