Student Support

Busstaking 16 september: Onderwijsactiviteiten Avans gaan door

15 september 2022 door @avans

Vrijdag 16 september rijden er in heel Nederland minder bussen door een staking van het streekvervoer. Ondanks de staking gaan de onderwijsactiviteiten bij Avans Hogeschool gewoon door.
Op dit moment zijn de precieze gevolgen voor de busdienstregeling nog niet in te schatten. Pas op het laatste moment wordt duidelijk welke ritten uit gaan vallen door de staking.

Alternatief vervoer

Het College van Bestuur adviseert studenten en medewerkers die normaal gesproken met de bus naar Avans komen, om alternatief vervoer te regelen of een andere oplossing te zoeken.
Adequate oplossing
Als lessen door de staking onverhoopt niet kunnen doorgaan, zorgen de opleidingen zelf voor adequate oplossingen. Studenten en medewerkers worden in dit geval door hun eigen opleiding hierover geïnformeerd.

Laatst bijgewerkt op 15 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden