Student Support

Betaling 20 euro voor na-inschrijving voortaan via Avans webshop

22 september 2022

De kosten van 20 euro voor de na-inschrijving voor toetsen verloopt voortaan via de Avans Webshop en niet meer via Studystore. In de na-inschrijfzaak wordt de link naar deze nieuwe betaalwijze getoond.

Mocht je nog een ongebruikte voucher hebben van Studystore, dan kun je die ook nog steeds gebruiken. Wij checken uiteraard of deze voucher nog geldig is. Zie voor de werkinstructie voor de na-inschrijfzaak de pagina na-inschrijven voor toetsen kan volledig digitaal

Laatst bijgewerkt op 22 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden