Student Support

HBO Intro Festival Breda vroegtijdig gestopt wegens aanhoudend slecht weer

8 september 2022 door @avans

Het HBO Intro Festival in Breda dat vandaag om 15.00 uur van start is gegaan, moet helaas voortijdig worden afgelast vanwege het aanhoudende slechte weer. Kom niet meer naar het festivalterrein. Het terrein wordt ontruimd. Hoewel Avans de afgelasting sterk betreurt, willen wij benadrukken dat veiligheid voor alle studenten, vrijwilligers en medewerkers voorop staat.

Laatst bijgewerkt op 8 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden