Student Support

Sunset Cinema: film bij locatie Garage Otten

25 juli 2022 door Student Support

Op 18 augustus is het filmavond bij Avanslocatie Garage Otten in Breda (Beverweg 4). In deze voormalige garage draait dan de film Titane, over een vrouw die zich meer aangetrokken voelt tot auto’s dan tot mensen. De film is onderdeel van Sunset Cinema, georganiseerd door Chassé Cinema. Sunset Cinema is deze zomer op 7 locaties in Breda te vinden met de mooiste films.

Over de film

Alexia heeft een titanium plaat in haar hoofd, als gevolg van een auto-ongeluk. In plaats van angst of weerzin, hebben auto’s sindsdien een enorme aantrekkingskracht op haar. Maar het metaal in haar hoofd maakt haar ook agressief.

Nadat ze zich schuldig heeft gemaakt aan een reeks misdaden slaat ze op de vlucht en neemt ze de identiteit aan van een al jaren vermiste jongen, Adrien. Zijn vader, een getroebleerde brandweerman, onthaalt haar liefdevol als zijn verloren zoon. Zo stillen deze twee eenzame zielen hun honger naar menselijk contact.

Korting

Speciaal voor alle Avansstudenten en -medewerkers is er een leuke kortingsactie opgezet. Met de actiecode avans krijgt iedereen 5 euro korting op een ticket. De actiecode kun je invullen tijdens het bestelproces op de website van Chassé. Tickets voor de vertoningen zijn te bestellen via chasse.nl/sunset.

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact