Student Support

Mooi aanbod voor Avansstudenten die een kamer in Tilburg zoeken

26 juli 2022

Update: op dit moment zijn alle studio’s verhuurd, maar geïnteresseerden kunnen zich aanmelden. Zij worden dan op de wachtlijst geplaatst.

Naast Avanslocatie Cobbenhagenlaan in Tilburg staan 200 tijdelijke studentenwoningen. Dit nieuwe studentencomplex van Magis Vastgoed met de naam ‘The Garden, CobbenCampus’, heeft een mooi aanbod voor Avansstudenten.

Studenten van Avans die zich bij Magis Rent aanmelden, krijgen namelijk voorrang. Studenten die jonger zijn dan 23 jaar, krijgen dan ook nog eens korting. De huurprijs inclusief korting is 394 euro per maand, exclusief servicekosten (huurtoeslag mogelijk).
Een rekensom van de kosten per maand ziet er dan als volgt uit:

Huurprijs* woningtype A (incl. Avanskorting): 394 euro
+ Servicekosten: 48 euro
+ Elektra + water: 75 euro
+ Gemeubileerd: 70 euro
All-in huurprijs: 587 euro
-/- huurtoeslag:** 203 euro
Feitelijke huurprijs: 384 euro

* Jaarlijkse huurverhoging conform wettelijke huurindexering.
** Deze huurtoeslag is berekend voor een student die jonger is dan 23 jaar en minder verdient dan 17.000 euro per jaar.

De studio’s

Voor deze huurprijs krijgen de studenten onder andere:

• een gemeubileerde kamer (woningtype A), inclusief boxspringbed met topper, kledingkast, televisie (4K ultra HD 43 inch) en internetaansluiting.
  • volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven, inductie-kookplaat, eettafel en stoelen.
  • airconditioning.
  • gezamenlijke tuin.

Heb je interesse?

Je kunt je aanmelden via www.magisrent.nl (‘The Garden – CobbenCampus’). Je komt dan op een lijst van geïnteresseerden. Als een Avanswoning vrijkomt, wordt aan de hand van deze lijst naar datum van inschrijving gebeld wie van de Avansstudenten interesse heeft.
Als je een woning toegewezen krijgt, moet je een bewijs van inschrijving bij Avans overleggen.

Meer informatie: https://www.magisrent.nl/thegarden.
Aanmelden voor interesselijst: https://www.magisrent.nl/interestlist?building=GARDEN

Laatst bijgewerkt op 4 augustus 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact