Student Support

2. Luke Govers
  3. German Bosch
  4. Pleun van Trier

Kijk hier voor een gedetaileerd overzicht van de uitslagen van de verkiezingen op 30 juni en 1 juli.

Hartelijk dank aan iedereen die zich kandidaat heeft gesteld en natuurlijk aan alle studenten die hun stem hebben uitgebracht!

Start na de zomer of plekje op reservelijst

De gekozen studenten starten per 1 september in de Avans Medezeggenschapsraad. De kandidaten die nu (nog) geen plek hebben kunnen bemachtigen in de AMR, komen op de reservelijst te staan. Komt er voor het einde van de zittingsperiode een zetel vrij, dan benadert het Centrum voor Medezeggenschap de kandidaten op de reservelijst met de vraag of ze interesse hebben om een zetel in te nemen. Dit gebeurt op volgorde van de meeste ontvangen stemmen.

Contact

Meer weten over dit bericht of over de AMR? Stuur een mail naar centrumvoormedezeggenschap@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 4 juli 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact