Student Support

print

Kandidaten tussentijdse AMR verkiezingen 2022

17 juni 2022 door @avans

Dit zijn de studentkandidaten voor de tussentijdse verkiezingen voor de AMR:

(op volgorde van het alfabet) 

René van Kuijk  Assala Driouichi 

  Academie: ATGM

  Opleiding: Chemie 

Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom: 

In de Raad wil ik komen met Gen-Z energy en streven naar Avans actueel te houden over hoe de samenleving zich vormt. Ik sta voor out of the box denken en zal erop toezien dat de Raad open staat voor vernieuwing met effectieve output, om samen onze school te ontwikkelen. 

  

René van Kuijk  German Bosch 

  Academie: AII

  Opleiding: CMD-H-B 

Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom: 

Een tijdje geleden zat ik niet goed in mijn vel en liep ik tegen een aantal situaties aan, zoals geen studentenpsycholoog hebben. Ook zag ik dat organisaties zoals de roze helpdesk, niet genoeg aandacht krijgen vanuit Avans. Maar dit wel verdienen. Ik wil als kandidaat voor AMR dat wij als studenten gezien worden door Avans en samen de student centraal kunnen zetten. 


René van Kuijk  Luke Govers

  Academie: AEI

  Opleiding: Technische Bedrijfskunde

Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom:

Graag wil ik bij de AMR, omdat ik vind dat de persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van vaardigheden nog meer voorop moet staan in ons onderwijs en omdat Tilburg nog niet is vertegenwoordigd in de AMR. 

René van Kuijk  Melanie Rijnvos

  Academie: AVD

  Opleiding: AD Hunman Resource Management 

Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom: 

Optreden als formeel gesprekspartner van het bestuur om invloed uit te kunnen oefenen op het beleid vind ik, buiten een mooi initiatief, ook een waardevolle kans om mijn eigen ontwikkeltraject te voeden. 'Kennis heb je nooit genoeg, er is altijd ruimte voor verbetering!' Betrokkenheid, openheid, creativiteit en een vooruitstrevende instelling geven kracht om te kunnen verbeteren. Met deze instelling hoop ik een positieve bijdrage te mogen leveren aan de toekomstvisie en verdere ambities van Avans Hogeschool. 

René van Kuijk  Melvin van der Looij 

  Academie: AVB

  Opleiding: Bestuurskunde/  Overheidsmanagement 

 Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom: 

Afgelopen twee jaar hebben we kunnen zien wat voor impact online-thuisonderwijs op studentenwelzijn heeft gehad. Ook van docenten is er veel van het aanpassingsvermogen gevraagd. Voor hen waren de afgelopen jaren ook niet gemakkelijk. Hieruit blijkt dat verbinding in het fysiek onderwijs ontzettend belangrijk is. Stem voor verbinding!


René van Kuijk  Pleun van Trier 

  Academie: AVB

  Opleiding: Bestuurskunde/  Overheidsmanagement 

Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom:

Ik vind het belangrijk dat er binnen de AMR aandacht is voor inclusiviteit. Studeren wordt als iets vanzelfsprekends gezien, terwijl dit voor veel mensen niet zo is. Mijn mening is dat studenten het recht hebben op ondersteuning, tegemoetkoming en dat er aandacht moet zijn voor uitzonderingen op de regels. 

René van Kuijk  Rebecca Levy 

  Academie: AKV

  Opleiding: Autonome Beeldende Kunst 

 Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom: 

Hoi, ik ben Rebecca uit het tweede jaar ART op St. Joost. Studenten moeten kunnen meepraten over beslissingen die invloed hebben op hun (ervaring van hun) studie, het gebouw waarin dat plaatsvindt en de algehele sfeer op hun school. In de AMR wil ik het belang van de student verdedigen.

 

 Romy Labarile 

 Academie: AKV

 Opleiding: Vormgeving 

 Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom: 

Ik wil meer kunnen doen door me aan te melden voor de AMR en ik wil dat Avans luistert naar wat wij, de studenten, te zeggen hebben. Wij moeten geen genoegen nemen met minder dan waartoe wij in staat zijn. Voor zowel duurzaamheid als inclusiviteit, innovatieve ideeën, samenwerking tussen opleidingen en openheid tussen Avans en de studenten. 


René van Kuijk  Sjoerd van der Sluijs

  Academie: AMIB

  Opleiding: International Business

Waar ik mij in de AMR hard voor wil maken en waarom: 

Hi, ik ben Sjoerd, derdejaarsstudent IB in Den Bosch. Ik heb ervaring in de sales- en sportwereld. Met deze ervaring wil ik vanuit de AMR werken aan een heldere communicatie tussen docenten en studenten. Daarnaast wil ik Avans internationaler maken door de partnerschappen met hogescholen in het buitenland te intensiveren. 

Laatst bijgewerkt op 23 juni 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Nieuws
Agenda