Student Support

Nagenieten van Avans Live

14 juni 2022 door @avans

Het mocht weer: samenkomen en elkaar ontmoeten. Als Avans weten we als geen ander hoe belangrijk dit na 2 jaar online contact is. Meer dan ooit zijn we ons bewust van de waarde van ontmoeting en verbinding en dat vierden we op 6 juni met Avans Live. Een groots festival met een spectaculaire line-up, voor alle studenten en medewerkers. We zijn blij jullie weer ontmoet te hebben en hopen dat je met ons samen nageniet.

Laatst bijgewerkt op 14 juni 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact