Student Support

Gratis workshops voor afgestudeerden

9 juni 2022 door Student Support

Het Jongerenpunt Midden-Brabant organiseert samen met de werkgeversdienstverlening van het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Brabant 8 gratis workshops en aansluitende 1 op 1 coaching voor afgestudeerden. Deze zijn van 1 t/m 20 juli te volgen.

Het doel is om je een vliegende start te geven op de arbeidsmarkt. In de workshops krijg je antwoord op vragen die je hebt over de arbeidsmarkt en solliciteren. Meer informatie over de workshops vind je op de website van Jongerenpunt Midden-Brabant.

Laatst bijgewerkt op 9 juni 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact