Student Support

Enquête over reizen naar Avans

20 juni 2022

Deze week houden we op 3 Avanslocaties een enquête over de manier waarop we naar Avans reizen. We vragen medewerkers en studenten onder meer met welk vervoersmiddel ze meestal naar Avans reizen en waarom ze daarvoor kiezen. Ook delen we informatie over de fietsbonus en de aankomende fietsapp, om het fietsen nog meer te stimuleren.

Vanuit Avans willen we met onze reiskilometers steeds minder CO2 uitstoten. Daarom stimuleren we reizen per fiets, net als alle andere duurzame vervoersmiddelen. Met de enquêtes willen we meer te weten komen over het reisgedrag bij Avans. Ook delen we informatie, zodat mensen in de toekomst mogelijk kiezen voor een ander, duurzamer vervoersmiddel.

Wanneer kun je ons tegenkomen?

• Op dinsdag 21 juni zijn we op de locaties Lovensdijkstraat en Hogeschoollaan in Breda.
  • Op donderdag 23 juni zijn we op de Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch.

Ben je deze dagen niet op deze locaties, maar wil je wel graag je mening aan ons doorgeven? Klik dan hier om bij de vragenlijst uit te komen.

Als je aan het einde je e-mailadres achterlaat, dan maak je kans op één van de drie bol.com-bonnen ter waarde van €50.

Vragen?

Heb je vragen over dit bericht? Mail dan naar duurzaam@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 20 juni 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact