Student Support

3 juni Wereldfietsdag: Avans beloont fietsers

2 juni 2022

Morgen, vrijdag 3 juni, is het 'Wereldfietsdag’. Daarom delen we in de ochtend tussen 8.00 en 9.30 uur op al onze locaties fruit uit aan iedereen die op de fiets komt. Ook krijgt elke fietser deze dag 20 procent korting op gezonde, duurzame aankopen in de horeca-uitgiften van Avans. We doen deze actie samen met Eurest en CSU, onder andere om fietsen en duurzaam vervoer te stimuleren. En natuurlijk omdat we vitaliteit belangrijk vinden.

Vanuit Avans willen we dat we met onze reiskilometers steeds minder CO2 uitstoten. Daarom stimuleren we reizen per fiets, net als alle andere duurzame vervoersmiddelen. Avans hoopt meer medewerkers en studenten te verleiden om op de fiets te komen. Zo zorgen we niet alleen voor minder CO2-uitstoot. Ook dragen we daarmee bij aan een gezonde leefstijl.

Laatst bijgewerkt op 2 juni 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact