Student Support

Studenten Informatie Balie gesloten op maandag 9 mei

4 mei 2022 door Studentinfo

In verband met de Onderwijsdag is de Studenten Informatie Balie op de locaties Onderwijsboulevard en Hogeschoollaan gesloten op maandag 9 mei.

Je kunt ons wel telefonisch bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur via 088 – 525 75 50 of je vraag stellen via Servicepunt.

Laatst bijgewerkt op 4 mei 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

‎‎‎‎‎‎Avans Live!