Student Support

Nieuwe sportmogelijkheden op locatie Hogeschoollaan

8 juni 2022 door @avans

Je kon al tafeltennissen op onze locatie aan de Hogeschoollaan, maar nu kun je naast Xplora ook basketbal, volleybal of badminton spelen. Reden genoeg om je vrije momenten op een sportieve manier te besteden. Avans stimuleert bewegen om zo het welzijn van studenten en medewerkers te vergroten. Sportattributen zoals rackets en ballen leen je eenvoudig via de uitleenautomaat in de hal van deze locatie. Bij de ontvangstbalie ligt een pompje om de bal nog wat extra hard op te pompen.

Als je meer wilt weten over de sportmogelijkheden of uitleen, loop dan even langs bij de receptie.

Laatst bijgewerkt op 8 juni 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact