Student Support

Jouw diploma staat online

20 juni 2022 door Student Support

Heb je net je diploma behaald? Gefeliciteerd!

Je kunt gratis een digitaal uittreksel van je behaalde diploma downloaden op mijndiplomas.nl. Dit uittreksel is een officieel document en kun je gebruiken als bewijs van het oorspronkelijke diploma. Bijvoorbeeld bij de aanmelding voor een vervolgopleiding, bij sollicitaties en bij verlies of diefstal.

Kijk voor meer informatie op mijndiplomas.nl.

Laatst bijgewerkt op 9 juni 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact