Student Support

Introducé mee naar Avans Live

30 mei 2022 door @avans

Heb jij je aangemeld voor Avans Live? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Er is een aantal kaarten beschikbaar voor introducés! Wie neem jij mee? Net als bij je eigen ticket kun je dit extra ticket verzilveren. Hierover heb je een mail ontvangen met daarin een vouchercode voor jouw introducé. Doe dit snel want op = op. De volledige line-up is rond met optredens van Racoon, La Fuente, Snelle en Miss Montreal.

Tot slot

Ben je je ticket kwijt of heb je deze per ongeluk verwijderd uit je inbox? Geen probleem. Je kunt het via de website van PayLogic eenvoudig opnieuw downloaden

Laatst bijgewerkt op 30 mei 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact