Student Support

print

In memoriam Ilse van Dam

13 mei 2022 door @avans

We hebben veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze vriendin, klasgenoot en student Social Work Ilse van Dam (18). 
Ilse had een kleurige persoonlijkheid en kwam binnen als de lente. Ze was vrolijk, sociaal, eerlijk en zorgzaam voor haar klasgenoten. 

Ilse zat bij de opleiding Social Work op haar plek. Dit gaf ze zelf aan, maar het was ook zichtbaar. Het sociale werk paste haar en ze genoot van haar leergemeenschap en vrijwilligerswerk. In haar omschrijving van zichzelf als toekomstig professional gaf ze vooral aan dat ze jongeren wilde helpen. Maar ook andere doelgroepen hadden haar interesse. De keuze voor het sociaal werk was helder, de precieze inkleuring ervan bood haar nog een zee aan mogelijkheden. 

Als klasgenoot steunde Ilse ons en we zijn heel dankbaar dat we haar hebben mogen leren kennen. In de aanloop naar en tijdens tentamenweken wist ze altijd precies hoe ze ons gerust moest stellen. Ieder moment met Ilse was vol van gezelligheid. 

Ilse was iemand die plezier, vrolijkheid en steun bracht. Dit hebben we zelf ervaren, maar ook van haar vriendinnen gehoord. 

Ze was een prachtmeid en  wat we over haar zeggen is nooit genoeg en schiet te kort…
We zullen haar ontzettend missen.

Haar klasgenoten en docenten van de opleiding Social Work Breda.


Er is een herdenkingsruimte ingericht voor Ilse in HE103j
Op maandag 16 mei is er om 16.00 uur een herdenkingsbijeenkomst in HA209. Iedereen die hier bij wil zijn is van harte welkom.

Laatst bijgewerkt op 13 mei 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden

Nieuws
Agenda