Student Support

Stakingen bij Arriva

31 mei 2022 door @avans

Houd woensdag 1 juni rekening met verstoringen in het busvervoer rondom onze Avanssteden. De stakingen bij Arriva zijn namelijk nog niet voorbij. De buschauffeurs leggen het werk neer om een betere cao af te dwingen.
Plan je reis vlak voor vertrek via Arriva.nl of zoek via 9292 naar andere vervoersmogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op 31 mei 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact