Student Support

AVANS LIVE: verzilver je ticket nu!

18 mei 2022 door @avans

RACOON, AFROJACK, LA FUENTE, SNELLE, MISS MONTREAL

Heb jij je nog niet aangemeld voor Avans Live? Doe dit nu! Het gaat hard en er is een maximaal aantal tickets beschikbaar.

Eerder kondigden we al grote namen aan zoals Antoon, Kraantje Pappie en Maan. En het wordt nog mooier: La Fuente, Racoon, Snelle met band en Miss Montreal komen ook! Verzilver je gratis ticket nu.

Je hebt op je Avans e-mailadres een bericht ontvangen waar jouw unieke vouchercode in staat. Meld je meteen aan voor het festival door die code te activeren en ontvang direct jouw persoonlijke toegangsticket.

Let op: jouw ticket staat op naam en is op 6 juni 2022 alleen geldig met je ID. Alleen jijzelf hebt dus toegang met je ticket.

Ga naar avans.nl/avanslive voor de volledige line-up en de veelgestelde vragen.

We zien je daar!

Laatst bijgewerkt op 18 mei 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact