Student Support

Avans vernieuwt privacystatement

16 mei 2022 door @avans

Avans ontvangt jouw persoonsgegevens langs diverse kanalen. Bijvoorbeeld via onze website, contactmomenten, dienstverlening, applicaties of via een sollicitatie. In het privacystatement staat wat er met jouw persoonsgegevens wordt gedaan en waarom. Daarnaast lees je wat je van Avans kunt verwachten, welke privacyrechten je hebt en wat Avans doet om jouw persoonsgegevens te beschermen. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje.

Heb je nog vragen of opmerkingen over ons privacystatement? Stuur dan een e-mail naar onze privacy-organisatie.

Laatst bijgewerkt op 16 mei 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact