Student Support

Gratis ticket Avans Live!

25 april 2022

Avans organiseert op maandag 6 juni het grootste festival in haar geschiedenis: Avans Live. Jij kunt er bij zijn!
Je hebt hier al een Save the Date van ontvangen. Mis dit niet, want Afrojack, Antoon, Coen & Sander, Donnie, Flemming, Kraantje Pappie, Maan en Kris Kross Amsterdam zijn er. Dat is nog niet alles: een paar grote namen maken we later bekend.

Verzilver je gratis ticket nu

Tussen 22 en 26 april heb je op je Avans e-mailadres een bericht ontvangen waar jouw unieke vouchercode in staat. Meld je  meteen aan voor het festival door die code te activeren en ontvang direct jouw persoonlijke toegangsticket.

Let op: jouw ticket staat op naam en is op 6 juni 2022 alleen geldig met je ID. Het is niet overdraagbaar.

Ga naar avans.nl/avanslive voor meer informatie over het festival.

We zien je daar!

Laatst bijgewerkt op 25 april 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact