Student Support

Kom naar het Sustainability Career Event 2022

25 april 2022

Wil jij een carrière waarin duurzaamheid een rol speelt?

Ben jij een student of starter en heb je interesse in duurzaamheid? Kom dan naar het 11e nationale Sustainability Career Event op donderdag 12 mei in CIRCL in Amsterdam.

Kom langs en ga in gesprek met meer dan 30 organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Maak kennis met organisaties zoals: NS, Ecorys, Lidl, BlueTerra, Alliander, Pondera consult, Rijksvastgoedbedrijf en Waternet. Van overheid tot adviesbureau, van middelkleine tot grote bedrijven: je ontmoet ze tijdens het grootste duurzame carrière-evenement van Nederland.

Bezoek de bedrijvenmarkt, doe mee aan één van de workshops en kom naar de opening. Laat je inspireren door de verhalen van young professionals die dagelijks met duurzaamheid bezig zijn in hun werkzaamheden.

Meld je gratis aan

Ben je enthousiast geworden? Meld je gratis aan. Wacht niet te lang, want de workshops zitten snel vol. De bedrijvenmarkt is na aanmelding altijd vrij toegankelijk.

We zien je daar!

Groetjes,

Het Sustainability Career Event team
info@sustainablemotion.nl

Laatst bijgewerkt op 25 april 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden