Student Support

Doe mee aan het landelijk onderzoek woonwensen studenten 2022

25 maart 2022 door @avans

Je wil graag wonen op een plek in de stad waar je studeert die aangenaam, betaalbaar en veilig is. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk is het anders. Vaak heb je te maken met wachttijden, hoge huurprijzen en (te) kleine kamers op locaties waar je eigenlijk liever niet woont. De aanbieders van studentenhuisvesting willen hier verandering in brengen en hebben jouw hulp daarbij nodig!

Doe mee

Om achter jouw woonwensen te komen en om te weten hoeveel studenten er de komende jaren waar gaan studeren doen we onderzoek. Dit onderzoek wordt gehouden door de studentenhuisvesters in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken, hogescholen en universiteiten. Als je echt iets wilt betekenen voor de huisvesting voor studenten, doe dan mee aan dit onderzoek.

Om mee te doen kun je op volgende link klikken: www.wonenalsstudent.nl

Kans op prijzen

Om het nog leuker te maken, maak je bij deelname kans op mooie prijzen:

• Airpods Pro met draadloze oplaadcase (t.w.v. € 225)
  • The North Face Base Camp Duffelbag - Large (t.w.v. € 145)
  • 2x pimp je kamer met de Ikea cadeaukaart (t.w.v. € 50)
  • 4x bol.com cadeaukaart (t.w.v. € 25)

Bij voorbaat dank voor je deelname!

Laatst bijgewerkt op 25 maart 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact