Student Support

Commercial night 2022

25 februari 2022

De bioscopen zijn weer open, en dat is net op tijd voor de Commercial Night 2022!

Op 15 maart vindt het jaarlijkse evenement plaats bij Pathe in Tilburg. De avond begint om 19.30 uur. Het thema van dit jaar is 'Gelijkheid, alles inbegrepen'. Verschillende bedrijven zijn aanwezig op dit evenement en vertellen over hun tv-commercials en hoe zij omgaan met gelijkheid. Na afloop is er een netwerkborrel waarbij je de kans krijgt om een praatje te maken met de aanwezige bedrijven. De inschrijving is geopend dus reserveer snel je plek via https://www.asset-marketing.nl/event/commercialnight2022!

Laatst bijgewerkt op 25 februari 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact