Student Support

Bereikbaarheid Studenten Informatie Balie

18 januari 2022 door Studentinfo

Vanaf donderdag 20 januari is de Studenten Informatie Balie op de locaties Hogeschoollaan in Breda en Onderwijsboulevard in Den Bosch weer geopend. Je kunt dan weer dagelijks tussen 09.00 en 16.30 uur terecht bij ons.

Je kunt je vraag ook stellen via Servicepunt of telefonisch en via WhatsApp op 088 – 525 75 50.

Laatst bijgewerkt op 18 januari 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

‎‎‎‎‎‎Avans Live!