Verbeter het onderwijs als bestuurslid van de LSVb

12 januari 2022

Ben jij een enthousiaste hbo’er die het onderwijs wil verbeteren? Als bestuurslid van de LSVb krijg je de unieke kans om je een jaar lang op hoog niveau met politiek bezig te houden en écht het verschil te maken. Je zet je in en vraagt landelijk aandacht voor zaken als beter onderwijs. Bijvoorbeeld: (een betere) vergoeding voor je stage, betere onderwijsfaciliteiten en het vergroten van gelijke kansen in het hoger onderwijs.

Als bestuur van de LSVb ga je dus professioneel aan de slag met het oplossen van student-problemen. Daarnaast ga je ook een ontzettend gezellig jaar tegemoet. Je werkt met een grote groep medewerkers en vrijwilligers in het LSVb-kantoor in het centrum van Utrecht. Op deze werkplek wordt een diverse en inclusieve werksfeer nagestreefd. Als klap op de vuurpijl word jij als bestuurslid bij de LSVb ook nog gewoon fulltime betaald!

Solliciteer voor 28 januari

Lijkt je dit wat? Ga naar https://lsvb.nl/besturen om meer te weten te komen over wat een bestuursjaar inhoudt en welke beschikbare functies er zijn. Ook kun je je inschrijven voor een interesselijst en (online) koffieafspraken met het bestuur! Verder kan je met al je vragen terecht bij besturen@lsvb.nl

De sollicitatiedeadline is 28 januari 23:59 uur.

Verbeterideeën

Tot slot is de LSVb benieuwd hoe hbo’ers de LSVb kennen en hoe de samenwerking tussen hogescholen en de LSVb beter kan! Als je ideeën hebt hoe de LSVb hbo’ers beter kan ondersteunen, kun je ook mailen naar besturen@lsvb.nl

Laatst bijgewerkt op 12 januari 2022.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Avans alert op het coronavirus