Hoe doe jij dat?

21 december 2021 door Studentinfo

De videoreeks "Hoe doe jij dat?" geeft een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen rondom de Ambitie 2025. We laten die ontwikkelingen zien, het idee erachter, en het belangrijkste: hoe dat werkt in de praktijk. In deze aflevering nemen we Brightspace onder de loep. Brightspace zorgt voor een optimale digitale ondersteuning van blended binnen Avans. Kijk snel mee!

Laatst bijgewerkt op 21 december 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Avans alert op het coronavirus