Student Support

Week van de Internationale Student

2 november 2021 door @avans

De Week van de Internationale Student komt er aan! Het is een mooie manier om je (weer) te verbinden met een nieuwe wereld! We kunnen weer de wijde wereld in trekken om die internationale ervaringen op te doen waar je zo naar verlangt. We nodigen je uit om te genieten van de mogelijkheid elkaar weer in het echt te ontmoeten. Daarom hebben we een reeks interessante activiteiten gepland voor alle Avans studenten met internationale ambities, ervaringen of simpelweg interesse.

Programma

Elk jaar organiseert NUFFIC de Week van de Internationale Student. Deze week staat in het teken van het belang van een internationale ervaring voor zowel Nederlandse als internationale studenten. Want waar werelden elkaar ontmoeten, gebeuren mooie dingen. Dat bewijst deze week maar weer eens. Bekijk hieronder het volledige programma om een ​​activiteit te vinden die jou aanspreekt.

***UPDATE***
Let op! In verband met verscherpte maatregelen omtrent evenementen met een sociaal karakter hebben we het programma van de Week van de Internationale Student aan moeten passen. Dat betekent dat sommige activiteiten die bij Avans plaats zouden vinden tot nader order worden geschrapt. Check ook even of activiteiten die plaats zouden vinden buiten Avans nog doorgang vinden.

• Wat: Week van de Internationale Student
  • Wie: Alle studenten met internationale ambities, ervaring of interesse
  • Datum: 15-19 november 2021
  • Meld je aan voor één of meerdere activiteiten.
Laatst bijgewerkt op 12 november 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden