Week van de Internationale Student

2 november 2021 door @avans

De Week van de Internationale Student komt er aan! Het is een mooie manier om je (weer) te verbinden met een nieuwe wereld! We kunnen weer de wijde wereld in trekken om die internationale ervaringen op te doen waar je zo naar verlangt. We nodigen je uit om te genieten van de mogelijkheid elkaar weer in het echt te ontmoeten. Daarom hebben we een reeks interessante activiteiten gepland voor alle Avans studenten met internationale ambities, ervaringen of simpelweg interesse.

Programma

Elk jaar organiseert NUFFIC de Week van de Internationale Student. Deze week staat in het teken van het belang van een internationale ervaring voor zowel Nederlandse als internationale studenten. Want waar werelden elkaar ontmoeten, gebeuren mooie dingen. Dat bewijst deze week maar weer eens. Bekijk hieronder het volledige programma om een ​​activiteit te vinden die jou aanspreekt.

***UPDATE***
Let op! In verband met verscherpte maatregelen omtrent evenementen met een sociaal karakter hebben we het programma van de Week van de Internationale Student aan moeten passen. Dat betekent dat sommige activiteiten die bij Avans plaats zouden vinden tot nader order worden geschrapt. Check ook even of activiteiten die plaats zouden vinden buiten Avans nog doorgang vinden.

• Wat: Week van de Internationale Student
  • Wie: Alle studenten met internationale ambities, ervaring of interesse
  • Datum: 15-19 november 2021
  • Meld je aan voor één of meerdere activiteiten.
Laatst bijgewerkt op 12 november 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus