Student Support

Vind in ServicePunt zelf het antwoord op je vraag

9 november 2021 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

Als je een vraag hebt over ICT, facilitair of studentenzaken, vind je in ServicePunt snel en gemakkelijk zelf antwoorden, uitleg en informatie. In deze kennisbank staat praktische informatie over deze onderwerpen.

De kennisbank bevat ICT-informatie en informatie voor studenten en over facilitaire zaken, zoals tips & tricks en de meest gestelde vragen per onderwerp. Je vindt er bijvoorbeeld antwoorden op je vragen over: hoe wijzig ik mijn rekeningnummer, hoe betaal ik mijn collegegeld of hoe vraag ik een pro-formafactuur aan? De informatie in de kennisbank wordt steeds verder uitgebreid.

Dus als je een vraag hebt, kijk dan voortaan eerst in de kennisbank van ServicePunt. Via de zoekbalk ‘Stel hier je vraag’ ontdek je snel of je informatie of een instructie kunt vinden over het onderwerp waar jouw vraag over gaat.

Suggesties ServicePunt

Mis je informatie in de kennisbank van ServicePunt of heb je een tip? Geef dit door via de tegel ‘Mijn suggesties over ServicePunt’. Hiermee help je mee om de kennisbank uit te breiden en ServicePunt verder te verbeteren. ServicePunt is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Laatst bijgewerkt op 9 november 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden