Studentinfo

print

In memoriam: Tess Mota van Helvoort

11 november 2021 door Academie voor Veiligheid en Bestuur

 

Wij zijn sprakeloos door het plotselinge en totaal onverwachte overlijden van onze eerstejaars studente

Tess Mota van Helvoort

Tess was in september vol enthousiasme aan haar opleiding Integrale Veiligheidskunde begonnen. Ze voelde zich snel thuis in haar klas en in haar studie. Voor haar was duidelijk dat ze de juiste opleiding gekozen had. Met haar opgewekte karakter was zij klasgenoten juist vaak tot steun. Onder studiegenoten en collega’s laat Tess een grote leemte en een intens gevoel van verslagenheid achter. 
Wij wensen familie en dierbaren van Tess sterkte en hopen dat de vele goede herinneringen die zij aan Tess bewaren hen de kracht zullen geven dit onbeschrijflijke verdriet te dragen.

Namens bestuur, medewerkers en studenten van Avans Hogeschool
Integrale Veiligheidskunde ’s-Hertogenbosch

De directie van de Academie voor Veiligheid en Bestuur

Laatst bijgewerkt op 11 november 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda