Student Support

In memoriam: Tess Mota van Helvoort

11 november 2021 door Academie voor Veiligheid en Bestuur

Wij zijn sprakeloos door het plotselinge en totaal onverwachte overlijden van onze eerstejaars studente

Tess Mota van Helvoort

Tess was in september vol enthousiasme aan haar opleiding Integrale Veiligheidskunde begonnen. Ze voelde zich snel thuis in haar klas en in haar studie. Voor haar was duidelijk dat ze de juiste opleiding gekozen had. Met haar opgewekte karakter was zij klasgenoten juist vaak tot steun. Onder studiegenoten en collega’s laat Tess een grote leemte en een intens gevoel van verslagenheid achter.
Wij wensen familie en dierbaren van Tess sterkte en hopen dat de vele goede herinneringen die zij aan Tess bewaren hen de kracht zullen geven dit onbeschrijflijke verdriet te dragen.

Namens bestuur, medewerkers en studenten van Avans Hogeschool
Integrale Veiligheidskunde ’s-Hertogenbosch

De directie van de Academie voor Veiligheid en Bestuur

Laatst bijgewerkt op 11 november 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden