Student Support

Help mee om Studielink te verbeteren

23 november 2021 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

Het Studielink Studentenpanel zoekt studenten, studentendecanen en medewerkers die regelmatig met Studielink-vragen van studenten te maken hebben. Doel is om de website van Studielink te verbeteren.
Dus, heb jij een kritische blik, deel je graag je mening en wil je meewerken aan verbeteringen voor Studielink? Meld je dan aan voor dit panel.

Als lid van het Studielink Studentenpanel denk je samen met een leuke groep tijdens interactieve sessies over mogelijkheden om de website van Studielink te verbeteren. Via het Studielink Platform krijg je informatie, volg je brainstormsessies en kun je reageren op berichten. Zo:

• help je mee om wijzigingen te realiseren
  • krijg je een ‘kijkje in de keuken’
  • kun je zien hoe vernieuwingen tot stand komen

Werkzaamheden, vergoeding en aanmelden

Gemiddeld ben je ongeveer 5 uur per maand bezig met deelname aan korte enquêtes of een brainstormsessie. Je krijgt een aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding.
Stuur een e-mail naar studentpanel@studielink.nl om je aan te melden of als je vragen hebt.

Laatst bijgewerkt op 23 november 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden