Help mee om Studielink te verbeteren

23 november 2021 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

Het Studielink Studentenpanel zoekt studenten, studentendecanen en medewerkers die regelmatig met Studielink-vragen van studenten te maken hebben. Doel is om de website van Studielink te verbeteren.
Dus, heb jij een kritische blik, deel je graag je mening en wil je meewerken aan verbeteringen voor Studielink? Meld je dan aan voor dit panel.

Als lid van het Studielink Studentenpanel denk je samen met een leuke groep tijdens interactieve sessies over mogelijkheden om de website van Studielink te verbeteren. Via het Studielink Platform krijg je informatie, volg je brainstormsessies en kun je reageren op berichten. Zo:

• help je mee om wijzigingen te realiseren
  • krijg je een ‘kijkje in de keuken’
  • kun je zien hoe vernieuwingen tot stand komen

Werkzaamheden, vergoeding en aanmelden

Gemiddeld ben je ongeveer 5 uur per maand bezig met deelname aan korte enquêtes of een brainstormsessie. Je krijgt een aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding.
Stuur een e-mail naar studentpanel@studielink.nl om je aan te melden of als je vragen hebt.

Laatst bijgewerkt op 23 november 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus