Studentinfo

print

Je studiefinanciering goed geregeld in 2022

5 oktober 2021 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

In oktober krijg je van DUO een belangrijk bericht. Neem even enkele minuten de tijd om dat bericht goed te lezen. Dan weet je waar je als student in 2022 recht op hebt en sta je in januari niet voor verrassingen.

Als je nu een aanvullende beurs hebt berekent DUO deze in de meeste situaties automatisch ook voor volgend jaar. Soms lukt dat niet. Bijvoorbeeld omdat de inkomensgegevens van je ouders over 2020 nog niet zijn doorgegeven door de Belastingdienst. Ook kan het bedrag van de aanvullende beurs anders zijn dan je verwacht.
Gebruik daarom de handige tool op duo.nl/aanvullendebeurs. Op die manier krijg je inzicht en via de tool vind je alle informatie. Als het nodig is, krijg je ook meteen advies over wat jij of je ouders kunnen doen om in januari niet te weinig uitbetaald te krijgen.

Laatst bijgewerkt op 5 oktober 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda