Student Support

Hoe Tech&Data waarde toevoegen

11 oktober 2021 door @avans

Binnen 5 jaar wil Avans een veerkrachtige en wendbare hogeschool zijn die kwalitatief hoogwaardige diensten biedt. Diensten die blijven aansluiten bij de snel veranderende behoeften van onze studenten, medewerkers en het werkveld. Lees het hele bericht hier

Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

‎‎‎‎‎‎Avans Live!