Student Support

Help Studielink verbeteren en ontvang 50 euro

19 oktober 2021 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

Studielink is op zoek naar studenten die willen meewerken aan een onderzoek naar het verbeteren van de klantreis die aankomende studenten afleggen als ze gaan studeren.

Er komt behoorlijk wat kijken om alle zaken goed te regelen: een studie kiezen, je inschrijven, je studiefinanciering regelen en alle andere zaken rondom het studentenleven, zoals financiën, reizen en misschien op kamers gaan. Studielink is benieuwd of de informatie over deze regelzaken momenteel goed vindbaar en begrijpelijk is. En hoe we de student beter op weg kunnen helpen bij het regelen van deze zaken.

Onderzoek 17 november

Het onderzoek vindt op woensdag 17 november ‘s avonds in Utrecht plaats. Het duurt ongeveer 2,5 uur. Vooraf vul je ook nog een korte online vragenlijst in. Doe je mee aan het onderzoek dan ontvang je als dank voor je deelname een vrijwilligersvergoeding van € 50.

Lees meer informatie en meld je aan voor het onderzoek bij Studielink.

Laatst bijgewerkt op 19 oktober 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

‎‎‎‎‎‎Avans Live!